2013. január 5., szombat

8.# Aki iszik az így jár..! /bocsi h rövid lett!:S

Reggel Selenával pont egyszerre keltünk. És mivel a fiúk este kidőltek ezért úgy gondoltuk h kisminkeljük őket. Elsőnek jött Chaz, mert Caitlin is velünk volt. Chaz után Christian, utána Busty és Justin. Vastagon piros, kék szemfesték, és még szemceruzával is megcsináltuk a szemüket. Egy kis arcpír és már majdnem kész. És ráírtuk a homlokukra h: I'm STUPID! Hát milyen jót nevettük. De hagytuk őket és megreggeliztünk majd a kanapén ülve tv-ztünk.. Mikor kijöttek a srácok.. Röhögőgörcs tört ránk..
-Mi bajotok?-kérdezte kómásan Busty.
-Semmi.-alig tudtuk visszafogni a nevetést. De még gyors le is fotóztuk őket.
-Haver. Ti kivagytok festve.-mondta nekik Busty.
-Mi?! Te is Busty.-mondta Biebs.
Majd ránk pillantotak és a fürdőbe mentek. Úgy jöttek vissza h lemosták de még kicsit látszott.. a.. smink.
-Idióták.-dörmögte Justin.
-Máskor ne igyatok.-nevettünk.
-Kéne valamit ma csinálni.-adta az ötletett Busty.
-De mit?-kérdeztem.
-Elmehetnénk... Strandra?!-mondta Busty.
-Felőlem okés.-mondtam.
-Felőlem is.-mondta Sel.
Szóval mindenki beleegyezett.
Mindenki ment a szobájába készülődni. És felvettem egy farmer rövid nadrágot. Persze alatta bikini bugyi, akkor bikini felső és fölé egy lenge rózsaszín rövidujju. És törülköző a táskámba, meg napszemcsi, telefon, na meg naptej. És már indultunk is. 2 külön kocsival mentünk. Justin az övével ment Selenával, mi meg Ryannal. Szerencsére 10 perc sem telt bele és ott voltunk. A nagy Auqapark. Imádom! Gyors váltottunk jegyet és már bent is voltunk. Kaptunk kinti szekrényt bele a cuccokat és kész is volt. A lányok együtt mentek. Vagyis együtt ment mindneki az óriás csúzdához. Elsőnek én csúztam de velem együtt jött Christian is.:$ Nagyon jót csúsztunk..

********************************

Fél napot töltöttünk az Auqaparkba. Nagyon jó volt és sok kép is készült!*-* Haza értünk és mindenki fáradtan huppant le a kanapéra és tévét néztünk..

3 megjegyzés: